miércoles, 18 de abril de 2012

Fotos guanyadores del concurs

Xavier Solé ha estat el guanyador del Concurs de Fotografia de la Festa de Moros i Cristians 2013


Xavier Solé ha estat el guanyador del Concurs de Fotografia de la Festa de Moros i Cristians 2013/V Memorial Xavier Aluja dotat amb 250 euros i un diploma acreditatiu. La fotografia de Solé ha estat l’escollida pel jurat entre les 70 obres originals que enguany s’han presentat al concurs; un certamen que ha rebut en aquesta ocasió obres de gran qualitat artística i tècnica, fet que ha provocat que el jurat concedís un accèssit a una altra fotografia obra de Maite de Diego.
Solé (Lleida, 1959), professor de secundària i aficionat a la fotografia, es presentava per primer cop al Concurs de Fotografia de la Festa de Moros i Cristians amb tres instantànies, una de les quals ha estat seleccionada com a guanyadora. Es tracta d’una fotografia a color on adquireix protagonisme el cavall, un dels animals més significatius en el boato de les desfilades de gala i que acompanya sempre l’Entrada a la ciutat, tant de moros com de cristians.
Exposició al novembre
L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida organitzarà una exposició amb totes les obres presentades al concurs, incloses la guanyadora i l’accèssit. La mostra es farà al mes de novembre coincidint amb la celebració del Mig Any Fester i l’Acte Solemne de Relleu de Capitanies.


Maite de diego 2º Premi del concurs de la Festa dels Moros i Cristians 2013



Concurs de Fotografia  de amics de la foto de Lleida
1POS   Xavier Farre



2POS   Jose Alba

3POS   Josep M




4 comentarios:

Josep Gonzàlez dijo...

Enhorabona als guanyadors!!!
Això s'ha de fer més sovint.

Salutacions per a tothom.

Josep

Marta bernadets dijo...

Enhorabona als guanyadors!!! Excel.lents fotos!!! Salutacions

nati dijo...

Felicitacions a tots i enhorabona als guanyadors, molt bones fotos.
Una abraçada.

Xavier Solé dijo...

Moltes felicitats als guanyadors i ... als participants!! enhorabona!!!